Брой 2, 2007 г.
Търсене в сайта:
 
Вход за потребители:
Име:   
Парола:   

  


НОВО!

НОВО!


Новия Брой

  Контрапункт

  Кой издържаше Иван Михайлов


Една от последните снимки на Иван Михайлов в Рим.
Георги Младенов -
Торонто, Канада


На 7 март 2007 г. агенция “Фокус” - София публикува интервюто на някой си Костадин Чакъров, който бил политически съветник на Тодор Живков. Интервюто е взето от Г. Коритаров, един от фамозните журналисти в България днес.
Четейки интервюто, веднага предположих, че още на другия ден ще излезе нещо в този дух и в просръбския “Утрински вестник” в Скопие от дежурния удбаш Виктор Цветаноски. Веднага се обадих на Вида Боева от Охрид и настоях, да отговорим на измислиците на Чакъров. Същевременно се свързах и с някои бивши български дипломати, работили в Канада,като поисках тяхното разрешение да ги цитирам. Същото поисках и от професор Д. Гоцев.
Основното твърдение на Костадин Чакъров, из
Менча Кърничева и Иван Михайлов емигранти в Анкара, 1936 г.
Хърватинът Марко Дошен, Иван Михайлов и Менча Кърничева на гроба на Тодор Александров.Съжаляваме, но Вие нямате достъп до тази информация. Можете да се абонирате за онлайн изданието на нашето списание като натиснете тук. Ако вече сте абониран използвайте потребителския вход от ляво. Ако желаете да заплатите само за тази статия можете да го наптавите като натиснете тук
Общи условия